Visie

Bij Schmeitz Invest investeren we in vastgoed gelegen op toplocaties in groeisteden.

We doen dit liefst dicht bij huis omdat het ons het beste inzicht geeft in de lopende ontwikkelingstrajecten van de lokale gemeenten waarop we kunnen anticiperen. We investeren waar we de regio goed kennen en waar we ons netwerk hebben opgebouwd. Op die manier kunnen we steeds de beste keuzes maken, het snelst schakelen en service garanderen.

Bob (bestuurder): “Een topligging is primerend. Dankzij ons lokaal netwerk en onze kennis van de juiste contacten voor de ontwikkeling in de regio, zijn we in staat deze toplocaties ook effectief te verwerven.”

Investeringsvastgoed op maat
Investeringsvastgoed op maat

Missie

Van mensen tof te laten wonen op een bepaald moment in hun leven, maakten wij onze missie. We maken het verschil door enerzijds een kwaliteitsvolle locatiekeuze en anderzijds vol in te zetten op de afwerking van zowel het gebouw als de private wooneenheden.

Schmeitz Invest creeert trendy woonsten steeds bekeken vanuit de ogen van de toekomstige bewoners.

Sanne (bestuurder): “Per gebouw maken we een moodboard als rode draad. Het vormt de kapstok waaraan we het hele concept tot in de kleinste details ophangen. Dit resulteert in gebouwen waar we bijzonder trots op zijn.”

Over Ons

Bij Schmeitz Invest staat persoonlijke aanpak en oog voor kwaliteit voorop.

We nemen geen genoegen met de standaard wit-grijze sleutel-op-de-deur basisafwerking. De verregaande aanpak van kwaliteit en afwerking van het interieur zorgt voor een optimaal rendement.

Via een vast team en netwerk van strategische partners, kunnen wij een optimaal bouwproces en bijhorende timing en budget garanderen.

Laura (management assistant): “Door vlotte communicatie en nauwe opvolging bieden we kwalitatieve service op alle gebieden.”

Over Schmeitz Invest